Hakuna Matata kulcstartó

Hakuna Matata kulcstartó

Ár:
2 990 Ft
Fa fajtája
Heveder színe
Várható kézbesítés: 2-3 munkanap
Szállítási költség: 990 Ft-tól
Ingyenes szállítás 8 900 Ft feletti vásárlás esetén

Leírás

Az Oroszlánkirály című klasszikus Disney film ikonikus jelszava, a “Hakuna Matata”, melynek jelentése “nincs gond”. A felirat ezennel mindig veled lehet e különleges kulcstartón, melynek hátoldala pedig Timon és Pumba sziluettjével van díszítve.
A termék tökéletes ajándék lehet mind az Oroszlánkirály rajongók, mind pedig azok számára, akik szeretik a pozitív és vidám üzeneteket. Használd kulcsaid vagy táskád díszeként, hogy mindig emlékezz a "Hakuna Matata" filozófiájára!

Kulcstartóinkat kellő gondossággal, minőségi kemény dió-, és cseresznyefából készítjük. A faanyagot lazúrral és lakkal kezeljük, hogy a végtermék sokáig tartós maradjon.
A lazúr mélyen behatol a fába, ápolja és védi azt, továbbá kihangsúlyozza a fa természetes erezetét, a lakk pedig kopásállóságot biztosít a fára gravírozott minta számára.

A fa anyaga mellett a kulcstartóhoz tartozó szíj színét is kiválaszthatod bézs és fekete színekből.
A szíj könnyen tisztítható, strapabíró 100% poliészterből készült.

A kulcstartó szíj nélküli mérete: 3,6 x 3,6 cm
Vastagsága: 3 mm


Valami még különlegesebbet adnál? Gondold újra bármelyik kulcstartónkat! Adj hozzá egy egyedi szöveget, amely emlékezetessé teszi ezt az adott alkalomra ajándékozott kulcstartót és keress minket bizalommal egyedi kéréseddel!

Mások ezeket vették még